Over mij en Bulthuis Makelaardij


Uw specialist in de koop en verkoop van woningen in Nijverdal

Als makelaar geloof ik dat succes samengaat met deskundigheid. Ik doe daarom niet van alles een beetje, maar focus alleen op de aan- en verkoop van woningen. En ook al heb ik jarenlange ervaring, ik ben altijd bezig om mijn deskundigheid te vergroten door aanvullende opleidingen en scholingen te volgen. Bulthuis Makelaardij is aangesloten bij de NVM. Ik heb daardoor altijd zicht op de meest actuele ontwikkelingen in de woningmarkt van Nijverdal en omgeving.
 

Bekijk het nieuwste aanbod
 

De beste makelaar kiezen is een kwestie van vertrouwen

Kiest u voor mij, dan kan ik u geld besparen, tijd winnen en problemen voorkomen. Daar heb ik een geheel eigen aanpak voor, die is gebaseerd op persoonlijk contact. De tijd van grote, zakelijke kantoren met brede etalages ligt namelijk achter ons en de beste makelaar kiezen is een kwestie van vertrouwen geworden. Ik vind het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Daarom heeft u als klant altijd rechtstreeks contact met mij. Ook ‘s avonds en in het weekend. Twents, Sallands of ABN? Dat maakt mij niet zoveel uit.
 

Maak nu een afspraak
 

Bulthuis Makelaardij is maatschappelijk betrokken

Een makelaar speelt een belangrijke rol in zijn eigen omgeving. Ik kom op veel plekken binnen en buiten Nijverdal, dus ik zie en hoor nog eens wat. Ik vind het belangrijk dat de omgeving kansen biedt voor iedereen en koos daarom voor een ruimte in ‘Het Kantoor’ in hartje Nijverdal. Kom gerust eens langs en ervaar de gastvriendelijkheid en behulpzaamheid van het team van Mee(r)doen. Dit zijn (jong)volwassenen met een beperking die helpen bij receptie-, catering- en facilitaire werkzaamheden.
 

Neem contact op