Een huis verkopen is sinds enkele jaren geen eenvoudige zaak, de prijzen staan onder druk.
Toch is de situatie alles behalve hopeloos. Er zijn natuurlijk nog graag mensen die graag willen verhuizen, en ook vanuit Den Haag kunnen maatregelen niet uitblijven.

Cruciaal is een actieve gerichte aanpak van een betrokken makelaar.             
Niet met een volle etalage op kopers gaan zitten wachten, maar met specifieke huizen op een creatieve manier potentiële kopers benaderen.

Dat traject wil ik graag met u in.

Vanuit ruim 20-jaar ervaring in het verkopen van woningen in Twente en Salland, met een uitgebreid formeel en informeel netwerk. Een relatief kleine portefeuille zorgt ervoor dat ik tijd heb om echt met uw woning aan de slag te gaan, "de boer op".

Die koper voor uw huis is er, en ik ga hem voor u vinden!
        

                                                

     
 
 
  • Met ruim 20 jaar ervaring als aan- en verkoopmakelaar, ken ik het klappen van de zweep van beide kanten. Met uw belang voor ogen kan ik me ook inleven in de koper en zo beide partijen op één lijn krijgen.
     
  • Ik werk bewust met een kleine portefeuille. Dit betekent optimale aandacht voor uw woning in een tijd waarin verkopen niet meer vanzelf gaat. Het gaat niet om massa, maar juist om het gericht zoeken naar die ene koper voor uw woning.
     
  • Door vanuit huis te opereren en geen groot kantoor in de benen te houden, ben ik in staat veel tijd in de verkoop van uw woning te steken.
     
  • Woningen aan- en verkopen is bij uitstek mensenwerk. De juiste mix van persoonlijke betrokkenheid en professionele afstand. De beste zaken worden gedaan door mensen die elkaar vertrouwen, die elkaars taal spreken, die 'aan de keukentafel' afspraken maken en deze nakomen. En dat is precies de manier waarop ik voor u aan de slag ga!