Aankoop
 

     

U wilt niet teveel betalen voor uw droomhuis. En juist in deze periode, waarin kopers, maar dan verkopers de gang van zaken bepalen, liggen er kansen. Als uw aankoopmakelaar kan ik ervoor u alles uithalen wat erin zit.

Ik informeer u graag over bijvoorbeeld: de buurt waarin u komt te wonen, wat de prijzen daar zijn en ik zoek alles uit wat voor u van belang is op het gebied van bestemmingsplannen en voorzieningen.


U vertelt wat u wilt, ik zoek uit wat er speelt en beding voor u de gunstigste prijs en aankoop-voorwaarden.
                                  

   
 
 
 • Heeft u een oud huis op het oog?
  Door mijn bouwkundige kennis kan ik vooraf al aardig inschatten welke investeringen u zult moeten doen.
   
 • Als aankoopmakelaar begeleid ik u bij de bezichtiging van een passende woning. Mijn blik is anders en afstandelijker, dat maakt uw beeld van de woning compleet.
   
 • Door mij namens u te laten bieden, betaalt u niet teveel voor uw droomhuis. Na intensief overleg met u bied ik rationeel en niet emotioneel. Dankzij mijn deskundigheid en ervaring kan ik goed inschatten wat de werkelijke waarde van het huis is. Waar nodig zorg ik voor ontbindende voorwaarden die voorkomen dat u voor onaangename verrassingen en verplichtingen komt te staan.
   
 • De koopovereenkomst is door de makelaar van de verkopende partij opgesteld, zij hebben hun eigen belang. Daarom controleer ik, als uw vertegenwoordiger, de koopovereenkomst tot in detail. Zo weet u wat u ondertekent en kunnen we eventuele nadelige clausules in uw voordeel wijzigen.
  Mijn dienstverlening is kosteloos tot u een aankoop heeft gedaan. Geen aankoop betekent geen kosten. En als u daadwerkelijk tot aankoop overgaat, dan heb ik de kosten zelf ruimschoots voor u terug-verdiend.
   
 
  10% over het verschil van de vraagprijs en de aankoopprijs met een minimum van
€ 1.500,00 inclusief 21% BTW