Terug naar de resultaten
Verkocht

Klokkendijk 17 3

7467 PB Notter
Koopsom € 237.000,- v.o.n. Verkocht

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIG LANDGOED, EXCLUSIEVE VRIJHEID

RESIDENCE GROOT KEMPERSTEYN


Wonen op Residence Groot Kempersteyn is uitzonderlijk!
Residence Groot Kempersteyn op
...
Lees meer

Omschrijving

PRACHTIG LANDGOED, EXCLUSIEVE VRIJHEID

RESIDENCE GROOT KEMPERSTEYN


Wonen op Residence Groot Kempersteyn is uitzonderlijk!
Residence Groot Kempersteyn op Landgoed Kamplanden bestaat uit een landhuis en vier landgoedwoningen op een verhoogd plateau met individuele kavels aan de oever van de meanderende rivier de Regge. Gelegen in de driehoek Nijverdal-Rijssen-Wierden met uitzicht op de Zunase Hooilanden en de Holterberg. De toekomstige landgoedbewoners zullen gefascineerd raken door deze unieke en wijdse locatie op het breedste deel van het Reggedal. Met een eigentijdse Landgoed bebouwing, voorzien van stijlvolle en streekgebonden elementen, zoals overkappingen en rietgedekte daken. Op dit moment is alles in en aan de woningen nog volledig naar eigen wens in te vullen.

Het nieuwe Landgoed Kamplanden ligt op een voormalige dekzandrug aan de rand van het Reggedal op de overgang naar het Notterveld. Het is in totaal ca. 33 ha groot inclusief enkele bestaande bospercelen. De randen van het Reggedal worden op deze locatie gekenmerkt door grote hoogteverschillen. De hoger gelegen delen, de kampen, worden gebruikt als akkers voor granen, de lager gelegen delen als kruiden- en faunarijk grasland, deels als vochtig grasland t.p.v. de nieuw aan te leggen slenk en kom vanuit het Reggedal. Deze variatie in niveaus en beplanting draagt bij aan een unieke beleving van het landschap.

De met bomen omzoomde oprijlaan leidt naar het plateau aan de oever van de meanderende rivier de Regge. Op het plateau bevinden zich vijf ruime afzonderlijke percelen variërend van 1.700 m² tot circa 3.850 m² met elk een grote tuin en maximale privacy.

In het midden worden de percelen begrensd door een cour (binnenterrein) met brede lommerrijke wadi (opvang voor regenwater). De percelen kunnen ook als individuele bouwkavel gekocht worden.

Vanuit de woningen heeft men een groots uitzicht over het brede Reggedal en de weidse natuurgebieden Zunase Hooilanden, Zunase Heide en het Notterveld.

De landgoedwoningen kunnen met inbreng van de kopers een moderne of een wat meer traditionele vormgeving krijgen. Alleen de hoofdopzet en situering is in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan vastgelegd. De landgoedwoningen kunnen met deskundige begeleiding van een architect volledig naar eigen wens ingedeeld worden binnen de vigerende regelgeving.

Ook de grootte van de landgoedwoningen kan men naar eigen behoeft bepalen variërend van 750 m³ tot circa 900 m³ exclusief de garage. Of gaat uw voorkeur uit naar het grote landhuis, letterlijk aan de rand van het Reggedal, met een inhoud van 1.000 m³ tot circa 1.150 m³ exclusief de garage/het bijgebouw.

Elke woning kan door de inbreng van de koper een bijzondere uitstraling krijgen. Duurzame en milieubewuste aspecten spelen daarbij een grote rol.

Alle gegevens over dit unieke landgoed kunnen door de makelaar en de initiatiefnemer/eigenaar nader toegelicht worden.

Ervaar de magnifieke ligging, de uitstraling en de architectuur in combinatie met de ruime opzet van Residence Groot Kempersteyn op Landgoed Kamplanden.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht Koopsom € 237.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 1700 m² Kadasteroppervlakte 1700 m² Kadastrale gegevens Gemeente Wierden Sectie X Perceelnummer 362 Oppervlakte 1700 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Klokkendijk 17 3, 7467 PB Notter

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.